Koleksi Bilik Mandi Rias

Bilik mandi utama anda harus menjadi tempat percutian yang selesa di mana anda boleh merasa selesa dan bersantai, dan anda mahu setiap bilik mandi di rumah anda berasa bergaya dan menarik.

Maklumat produk

Bilik mandi utama anda harus menjadi tempat percutian yang selesa di mana anda boleh merasa selesa dan bersantai, dan anda mahu setiap bilik mandi di rumah anda berasa bergaya dan menarik. Inilah sebabnya mengapa pereka dalaman memilih koleksi dan perabot bilik mandi dengan berhati-hati untuk menangkap penampilan yang sempurna. Teruskan membaca untuk memberi inspirasi untuk menghiasi bilik mandi anda seperti yang dilakukan oleh pereka profesional.
MANDI SPA MEWAHMenghiasi bilik mandi anda agar kelihatan seperti spa resort boleh menjadikan setiap hari terasa seperti hari spa. Spa adalah tempat yang bersih dan teratur, jadi semua yang ada di bilik mandi anda harus dilengkapi rak atau kabinet, menyebabkan kaunter anda hampir kosong dan lantai anda tidak rapi. Untuk membuat ruang terasa tenang dan tenang, ikuti skema warna sederhana dengan menggunakan tirai mandi warna pepejal dan tikar lantai yang sepadan.

China Modern Bathroom Cabinet
BILIK ROSIK FARMHOUSEGaya rumah ladang adalah keselesaan homespun, jadi ini adalah pilihan yang sangat baik untuk setiap bilik mandi. Untuk menjadikan bilik mandi anda kelihatan seperti kawasan pedesaan, gunakan rak kayu semula jadi, aksen hiasan lapuk, dan lantai jubin putih. Keran dan penarik laci harus dibuat dari tembaga yang digilap atau gangsa yang digosokkan dengan minyak, dan tab cakar kaki yang besar dapat memberikan kecanggihan gaya. Tirai mandi boleh berwarna putih polos atau warna coklat gelap atau biru. Jangan ragu untuk meletakkan tuala tangan, aksen hiasan, dan bunga pasu di kaunter untuk menjadikan ruang terasa selesa, dan gunakan bakul anyaman yang cantik untuk menyimpan barang keperluan bilik mandi.


wooden Bathroom Cabinet
MANDI TRANSISIWarna dan hiasan gaya Transisi dapat menjadikan bilik mandi anda terasa bergaya dan damai. Teal, putih, dan biru mendominasi palet warna gaya dan biasanya diselingi dengan krim, coklat, dan aksen nada emas.


bathroom cabinet american nobel concise style full house cabinet wholesale
BANDAR MINIMALIS SLEEKGaya minimalis yang anggunbkoleksi kesombongan athroompaling popular tahun ini. Semasa menghias bilik mandi anda, berpegang pada skema warna yang lembut dengan perkakasan nada emas dan elemen kayu semula jadi.

Bathroom Cabinet factory

PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Adakah anda profesional?

J: Kami aktif dalam bidang produk kabinet rumah selama lebih dari 17 tahun.


S2. Apa yang andabkoleksi kesombongan athroomMOQ (kuantiti pesanan minimum)?

J: Ia bergantung pada item yang anda minati, biasanya 1 bekas penuh 20' ft.


S3. Bagaimana anda memastikan kualiti produk?

J: Setiap produk yang kami buat berdasarkan piawaian antarabangsa, IS014001, ISO9001. Sementara itu, QC akan terus berfungsi semasa pengeluaran dan / atau sebelum memuat.


S4. Adakah anda menguji semua barang anda sebelum penghantaran?

J: Ya, kami mempunyai sistem kawalan kualiti untuk memastikan produk dihantar dengan sempurna.

Hot Tags: koleksi barang solek bilik mandi, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan