Bilik Mandi Sink Bilik Mandi Tradisional

Kesian bilik mandi tradisional kami akan membawa gaya klasik dan mewah ke bilik mandi anda. Rebon menawarkan pelbagai bentuk dan warna elegan untuk membawa tradisi yang indah dengan semua kemudahan moden ke bilik mandi anda.

Maklumat produk

Bilik Mandi Sink Bilik Mandi Tradisional


Kabinet sinki bilik mandi tradisional kami akan membawa gaya klasik dan mewah ke bilik mandi anda. Rebon menawarkan pelbagai bentuk dan warna elegan untuk membawa tradisi yang indah dengan semua kemudahan moden ke bilik mandi anda. Kesombongan bilik mandi yang indah yang dibuat di Rebon akan menjadi tumpuan setiap bilik mandi.


kilang-kilang bilik mandi bilik mandi china

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

reka bentuk kabinet dapurbahan-bahan almari pakaian kabinet dapur


Kabinet bilik mandi disediakan dalam pilihan sinki tunggal dan double untuk bilik mandi besar dan kecil. Vanities boleh didapati dengan sinki terintegrasi, atau sesuai untuk tenggelam bawah atau pemasangan kapal. Setiap bahagian boleh disesuaikan untuk menjamin sesuai di bilik mandi anda.


kabinet bilik mandi tradisional
Pengeluar Kabinet Mandi PVC


Cari bilik mandi, kabinet bilik mandi, rak, kabinet perubatan dan perabot simpanan lain untuk menyelesaikan bilik mandi anda. Produk kami dibuat dari bahan berkualiti tinggi dan kemasan dan setiap produk dihasilkan di China dan dihantar ke pesanan.


Pereka dan perunding pameran kami juga boleh membantu anda memilih perkakasan berkualiti tinggi yang akan kelihatan cantik di bilik mandi baru anda. Kami akan bekerjasama rapat dengan anda setiap langkah proses, dari idea ke pemasangan.SPESIFIKASIspesifikasiPROJEKperabot bilik mandi china vanity unit kediamanSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimQ1.Adakah saya mempunyai sampel?

J: Ya, kami mengalu-alukan pesanan sampel untuk menguji dan memeriksa kualiti.


Q2.Adakah anda mempunyai had MOQ untuk pesanan?

A: 1 bekas 20'ft penuh.


Q3. Bagaimana menangani kerosakan itu?

A: Pertama, Produk kami dihasilkan dalam sistem kawalan kualiti yang ketat dan kadar yang rosak akan kurang daripada 0.2%. Bagi produk kumpulan yang cacat, kami akan membawanya dan menghantar semula.


Q4.Where kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

A: Kilang kami terletak di bandar hangzhou, provinsi zhejiang, China

HUBUNGI KAMIrebon dapur kabinet matte lacquered

Hot Tags: kabinet sinki bilik mandi tradisional, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan