Kabinet Mandi Kayu Padu

Rebon menyediakan pelbagai jenis kabinet bilik kayu pepejal. Terima kasih kepada kepelbagaian itu, malah pelanggan yang paling menuntut tidak perlu terlalu banyak masalah dengan memilih kabinet yang mereka fikir paling menarik.

Maklumat produk

Kabinet Mandi Kayu Padu


Rebon menyediakan pelbagai jenis kabinet bilik kayu pepejal. Terima kasih kepada kepelbagaian itu, malah pelanggan yang paling menuntut tidak perlu terlalu banyak masalah dengan memilih kabinet yang mereka fikir paling menarik. Anda boleh mengambil masa yang diperlukan untuk itu.

kabinet klasik-pepejal-kayu-kabinet-sinki-sinki


Kabinet bilik mandi ini sangat tahan lama, diperbuat daripada mesra alam, pelepasan sifar, kayu ceri pepejal. Termasuk 2 laci dan 2 kabinet storan dengan perkakasan krom meniup dan dekoratif yang hebat.

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

kabinet bilik mandi ringkas dan elegan ringkasHARDWAREtutup perkakasansistem kotak kabinet dapurengsel kabinet dapurmengangkat mekanisme pintuSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANkilang kabinet dapur

penghantaran kabinetSoalan LazimQ1. Apakah bahan utama untuk kesombongan bilik mandi?

A: Kami menggunakan kayu pepejal untuk pembinaan & papan lapis untuk papan sisi dan belakang, Tiada MDF untuk kesombongan bilik mandi kami.


Q2. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

A: Pesanan sampel boleh diterima. Sila hubungi kami dan pastikan apa sampel yang anda perlukan, secara umum, Ia akan mengambil masa 15 hari untuk menyelesaikan sampel anda.


Q3. Bagaimana anda mengawal kualiti anda?

A: 1. kita hanya menggunakan bahan mentah dan komponen unggul.

2. Kami mempunyai pasukan QC profesional.

3. kita sentiasa belajar dari pelanggan dan pesaing kita.


Q4. Bagaimana untuk mendapatkan sebut harga produk anda?

A: Sebelum mendapatkan sebut harga kami, sila sahkan apa produk yang anda perlukan, seperti saiz produk, sebut harga dibuat berdasarkan maklumat ini. Kadang-kadang, pelanggan mungkin tidak mempunyai maklumat terperinci, kami boleh mengesyorkan penjualan panas untuk rujukan anda.

kilang

Siasatan