Vanity Bathroom PVC

Kecuali rumah kediaman, kami bekerja dengan pelbagai perniagaan, termasuk hotel, bar, restoran, kelab golf dan bar sukan untuk mencipta perabot perhotelan yang indah.

Maklumat produk

Vanity Bathroom PVC


Rebon adalah pengeluar kabinet tersuai terkemuka di dunia yang memiliki 2 WORKHOP PENGELUARAN MODERN, BERSIH-ORGANISI, KECUALI YANG BERLAKU yang meliputi lebih daripada 80000 meter persegi.


Barisan pengeluaran fleksibel kami boleh mengendalikan kedua-dua pesanan kecil yang merupakan kuantiti minimum 1 set dan juga pengeluaran besar-besaran yang 2 kontena setiap minggu. Proses pengisaran, peralatan pendahuluan, pengurusan yang mencukupi, dan jurutera berpengalaman adalah jaminan terbesar bagi pesanan anda. 15 hari penghantaran cepat, reaksi maklum balas 0.5 jam, pameran projek yang kaya, keperluan khas yang fleksibel yang menjadikan kita berbeza.


Kami memiliki barisan pengeluaran yang berbeza pada masa yang sama seperti MELAMINE, THERMOS FOIL, LACQUER PAINTING, VENEER KAYU dan lain-lain. Jadi kami dapat menyediakan semua penyelesaian projek bulat untuk keperluan desain anda.


Lebih-lebih lagi, pasukan penyelesaian projek yang bertanggungjawab, bersemangat dan profesional adalah yang paling berbangga dengan Rebon. Kami tidak sempurna, tetapi kami sentiasa berusaha untuk mencapai kecemerlangan. Kami bukan yang terbesar, tetapi kami membuat kemajuan setiap hari. Kami bukan yang paling murah, tetapi kami selalu memberikan lebih banyak daripada yang anda harapkan.

kilang-kilang bilik mandi bilik mandi china


schrank-mase-120x120-7736-1schrank-facer-120x120-7736-2schrank-turen-120x120-7736-3membeli belah


1. Tentukan dimens 2. Tentukan compart 3. Pilih dalaman 4. Perintah

- alat kelengkapan & bahan - ments & panel hadapan

Melamine Menghadapi Vanity Chipboard
kesombongan bilik mandi putih pvc


Tidak kira pesanan anda hanya untuk PENGGUNAAN PERIBADI atau PROJEK, Kami akan MENARIK setiap anda sama dengan ahli VIP kami, menjadikannya mudah untuk anda memilih gaya anda, membangunkan reka bentuk anda, mengkaji semula butiran pembinaan kami, memilih produk yang memuaskan anda, aksesoris, dan sebut harga, lebih penting lagi, perkhidmatan selepas jualan kami.

Pakaian moden China merekabentuk pembekalkabinet dapur borongHARDWAREtutup perkakasansistem kotak kabinet dapurengsel kabinet dapurmengangkat mekanisme pintuCOUNTERTOPkuarza dapur countertopSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANchina kabinet dapur lemari pakaian manufactory

kilang kabinet gaya dapur modenSoalan LazimQ1. Bagaimana pula dengan masa loading?

A: Secara amnya, masa pemuatan adalah kira-kira 15 hingga 35 hari.Tetapi sahkan masa yang tepat dengan kami, kerana produk yang berbeza dan kuantiti yang berbeza akan mempunyai masa memuatkan yang berbeza.


Q2. Bolehkah anda menghasilkan mengikut sampel?

J: Ya, kita boleh menghasilkan sampel atau lukisan teknikal anda.


Q3. Cara Memesan Kabinet?

A: 1. Pelanggan menawarkan pelan kerja bilik dan membekalkan foto gaya yang berminat

2. Jurutera Rebon akan membuat rekaan tepat dalam 1-3 hari bekerja

3. Kualifikasi akan dihantar kepada anda dalam 1-2 hari bekerja apabila reka bentuk diluluskan.


Q4. Bagaimana untuk memasang kabinet?

A: Pembungkusan barangan Rebon adalah pembungkusan rata atau memasang pembungkusan. Dan semua struktur produk adalah piawaian antarabangsa selagi anda dapat mengalami pengalaman pekerja yang telah mengumpulkan barangan pembungkusan yang rata, ia akan menjadi sangat mudah bagi mereka untuk menyelesaikan pemasangan. Juga jika terdapat sebarang bantuan yang anda perlukan, sila ambil gambar atau video, jurutera kami akan gembira dapat membantu menyelesaikan masalah pemasangan.

kilang

Siasatan