Rumah > Tentang kita

Hangzhou Rebon Cabinets Sdn Bhd adalah anak syarikat DE & E Holding Group Co., Ltd, yang terletak di zon industri Jingjiang Daerah Xiaoshan, Hangzhou City, Wilayah Zhejiang, hanya 10 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Hangzhou.

厂房全景_编辑.jpg


Ia adalah enterpricse dimodenkan secara besar-besaran, khusus dalam menghasilkan kabinet dapur gaya Eropah, yang menawarkan pelbagai bahan pintu seperti lakuer, MFC, PVC, kayu padu dan pintu UV. Syarikat bersertifikat ISO9001 & ISO14001 juga dianugerahkan dengan "China Famous Brand" & "China Top Brand" terima kasih kepada kualiti mantap dan boleh dipercayai serta bahagian pasaran utama. Semua mesin di kilang kami adalah jenama Homag atau BIESSE.

2(001).jpg5(001).jpg
6(001).jpg7(001).jpg


Kabinet Rebon dengan bangga menjadi pembekal nilai bagi produk tangguh produk berkualiti untuk semua projek bersaiz, dari major hingga ke skala yang lebih kecil. Rangkaian produk kami, perkhidmatan dan pengetahuan teknikal tidak ada dalam industri ini dan harga kami sangat kompetitif. Rebon telah membekalkan kabinet kepada banyak bangunan kediaman serta banyak projek lain dari 10 hingga 200 Pangsapuri / Rumah bandar di lebih 100 buah negara.


Kami akan menyediakan perkhidmatan yang sangat baik dan harga yang kompetitif untuk anda, kami menjangkakan untuk menjadi rakan kongsi jangka panjang anda di China.